“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Lydia Visscher

Kantoor: Smit & Smit Advocaten
9,5
Klanten vertellen

1364 beoordelingen

lydia visscher

Lydia Visscher is na het behalen van de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de faculteit der rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam in 2012 beëdigd als advocaat en heeft zich toegelegd op het personen- en familierecht en arbeidsrecht. Zij staat zowel particulieren als ondernemers bij. In bepaalde gevallen kan zij tevens op basis van gefinancierde rechtsbijstand uw zaak in behandeling nemen. Lydia heeft praktijkervaring opgedaan vanuit verschillende disciplines, bijvoorbeeld vanuit het notariaat en vanuit de rechtspraak als buitengriffier. Daarnaast is Lydia ook als advocaat verbonden aan de Rechtswinkel Noord-Holland-Noord als coach van de rechtswinkeliers. Zij is dan ook goed in staat om uw zaak vanuit verschillende perspectieven te beoordelen en te benaderen.

Voorkomen is beter dan genezen.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Lydia Visscher

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Lydia Visscher. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.