“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Rauwerda Advocaten

Wie zijn wij?

Rauwerda Advocaten is een middelgroot kantoor in Leeuwarden, waarbinnen twee advocaten zich met een beperkt aantal rechtsgebieden bezighouden. Binnen ons kantoor heeft elke advocaat een specialisme, namelijk een rechtsgebied dat de betreffende advocaat tot in de puntjes beheerst.

Mevrouw mr. Marije Rauwerda is deskundig op het gebied van het familierecht, jeugdrecht en (jeugd)strafrecht. Zij houdt zich als advocaat binnen ons kantoor bezig met onder meer echtscheidingen, alimentatieberekeningen en de verdeling van (huwelijks)gemeenschappen. Zij staat zowel particulieren als ondernemers bij. Ook wordt zij door de Rechtbank regelmatig gevraagd om als bijzonder curator op te treden om de belangen van een minderjarige te behartigen. Tevens staat zij onze cliënten bij binnen alle facetten van het (jeugd)strafrecht. Door haar betrokkenheid en ervaring kunt u er zeker van zijn, dat uw zaak deskundig en voortvarend zal worden behandeld.

Binnen ons kantoor is mevrouw mr. Anneloes van der Welle deskundig op het gebied van het personen- en familierecht. In de loop der jaren heeft zij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd door de rechterhand te zijn van mevrouw Rauwerda, de naamdrager van het kantoor. Inmiddels staat zij de cliënten zelf bij als advocaat op het gebied van onder meer echtscheidingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, alsmede gezag- en omgangskwesties.

Onze werkwijze

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor. Tijdens dit gesprek zullen wij u vragen om de situatie nog eens toe te lichten, om vervolgens samen na te kunnen gaan wat wij voor u kunnen betekenen.

De werkwijze van Rauwerda Advocaten is er op gericht tot goede afspraken tussen partijen te komen. Hier staat ons kantoor ook om bekend. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. Een oplossing die niet alleen nú goed bij uw leven past, maar ook in de toekomst. Ook streven wij naar een duurzame relatie met onze cliënten. We zeggen niet voor niets: wij zijn advocaten voor het leven.

Zaken op het gebied van familierecht, jeugdrecht en (jeugd)strafrecht brengen vaak veel emoties en onzekerheid met zich mee. Rauwerda Advocaten is zich daar terdege van bewust. Wij zien het als onze taak u duidelijkheid te verschaffen, waardoor u zult merken dat “uw zaak” in goede handen is.

Contactgegevens

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens werkdagen tussen 9.00 en 17.15 bellen met onze intakebalie op 058-3030762. U kunt ons ook een e-mail sturen via onderstaand contactformulier.

Diensten

  • Bereid te reizen
  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Mediation

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands
  • EngelsEngels
  • DuitsDuits

Neem contact op met Rauwerda Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Rauwerda Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

marije rauwerda
Marije Rauwerda

Als geboren en getogen Leeuwarder was de keuze na afronding van mijn rechtenstudie in 1999 snel gemaakt: ik ging in Leeuwarden op zoek naar een

Bekijk profiel
Floor stoelinga
Floor Stoelinga

In augustus 2021 ben ik begonnen als juridisch medewerkster bij Rauwerda Advocaten. Na kennis te hebben gemaakt met de advocatuur en in het bijzonder het

Bekijk profiel