“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Floor Stoelinga

Kantoor: Rauwerda Advocaten
9,5
Klanten vertellen

1317 beoordelingen

Floor stoelinga

In augustus 2021 ben ik begonnen als juridisch medewerkster bij Rauwerda Advocaten. Na kennis te hebben gemaakt met de advocatuur en in het bijzonder het personen- en familierecht, ben ik in augustus 2022 beëdigd tot advocaat.

Het personen- en familierecht vraagt om een persoonlijke en gedegen aanpak. Dit spreekt mij erg aan. Ik vind het waardevol om mensen te kunnen begeleiden en ondersteunen in ingrijpende fasen van hun leven.

Rauwerda Advocaten is een klein kantoor, waarop de medewerkers nauw met elkaar samenwerken. Door het hechte team en de fijne samenwerking met mijn collega’s voel ik mij hier helemaal op mijn plek.

Wat mijn baan zo bijzonder maakt is dat ik dagelijks bezig ben het vinden van duurzame oplossingen voor mijn cliënten, waarbij wij met ons gehele team betrokken zijn bij de zaak en oplossingsgericht aan het werk gaan.

Buiten kantoor ben ik graag actief bezig. Zo ben ik regelmatig te vinden in de keuken om iets lekkers te bakken. Daarnaast maak ik graag een wandeling in de natuur, stap ik op de racefiets of ben ik te vinden in de sportschool.

Rechtsgebieden particulier:

Neem contact op met Floor Stoelinga

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Floor Stoelinga. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.