“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Novum juristen

Met Novum Juristen staat u sterk. Wij helpen u graag met uw zaak. Wij bieden betaalbare en persoonlijke rechtshulp aan zakelijke en particuliere klanten. Novum Juristen staat klaar voor u! Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Klein en hecht kantoor

Wij zijn een kleinschalig kantoor met een hecht team van gedreven juristen. Wij beschikken over de juiste deskundigheid om u verder te helpen als u een juridisch geschil heeft. Niet alleen hechten wij er veel waarde aan om u verder te helpen, maar we willen onze klanten het gevoel geven dat zij met “Novum sterk staan”. U werkt altijd samen met uw eigen jurist en u kunt altijd op hem of haar terugvallen. Uw jurist kent u en uw situatie en helpt u verder.

Betaalbare rechtshulp voor iedereen

Veel kantoren hanteren hoge uurtarieven. Bij Novum Juristen vinden wij betaalbare rechtshulp erg belangrijk. Iedereen heeft recht op goede en betaalbare rechtshulp.

Bij Novum Juristen weet u van tevoren goed waar u aan toe bent. Wij werken vaak met vaste tarieven. Zo komt u in niet voor verrassingen te staan. Ook vinden wij goed overleg tussen de klant en de jurist van essentieel belang. Dit draagt bij aan de kwaliteit van ons werk. Wij hebben begrip dat u met allerlei vragen zit. En beantwoorden deze graag voor u.

Tevreden klanten

De klanten van Novum Juristen zijn tevreden klanten. Hier zijn we trots op en wij werken hard om dit zo te houden. Onze klanten beoordelen ons met een 8,8 gemiddeld en 91% beveelt ons aan.

Contact

Wilt u meer weten?. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken voor een geheel vrijblijvende afspraak. Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 020-2374994.

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Mediation

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands
  • EngelsEngels

Neem contact op met Novum juristen

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met juristenkantoor Novum juristen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ramai
Dhr. Ramai

Meneer Ramai werkt als jurist die een brede specialisatie heeft. Hij is zowel gespecialiseerd op het bestuursrecht, waaronder het ambtenarenrecht, als het civiele arbeidsrecht. Hij […]

Bekijk profiel