“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
Jos roose

Jos Roose is in 1996 afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studie is hij aan het werk gegaan als bezwaar en beroepsmedewerker bij de Sociale Verzekeringsbank en later als senior gerechtssecretaris bij de Rechtbank in Dordrecht en Utrecht. In 2003 is Jos als senior jurist aan het werk gegaan bij DAS Rechtsbijstand. Sinds 2008 is hij directeur van Fyner juristen.

In zijn werk heeft Jos ruime ervaring opgedaan met alle aspecten van het juridische bedrijf. Hij is daardoor goed in staat op te treden in juridische geschillen, als er onderhandeld moet worden maar ook in procedures bij bezwaaradviescommissies en bij de rechtbank.

Een goede juridische analyse begint met luisteren naar uw verhaal.

Neem contact op met Jos Roose

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met jurist Jos Roose. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Transitievergoeding of meer?

Dreigt ontslag? Eindigt jouw dienstverband. Of komt uw partner thuis met de mededeling dat de werkgever gaat reorganiseren? Bijna iedereen in die omstandigheden zal direct […]

Lees meer