“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

VH Advocatuur & Mediation

Recht halen voor onze cliënten; daar gaat het ons om!

VH Advocatuur & Mediation is gevestigd in het Herenhuys in Heerhugowaard aan de Rustenburgerweg 89. Wij richten ons op alle aspecten van het personen-en familierecht. Denk hierbij onder meer aan een echtscheiding, alimentatie of omgangszaak. De kernwaarden van ons kantoor zijn betrokken, betrouwbaar en bevlogen. Een persoonlijke aanpak staat centraal, waarbij waarde wordt gehecht aan tijd en aandacht voor de cliënt(en). Naast de Advocatuur en Mediation bieden wij ook individuele coaching aan.

Gratis kennismakingsgesprek

Wij zijn van mening dat er eerst een ‘klik’ moet zijn tussen de cliënt en advocaat of mediator. Er moet immers sprake zijn van vertrouwen. U kunt daarom geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

Kosten

Omdat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn, staat VH Advocatuur & Mediation ook cliënten bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand, hetgeen betekent dat de kosten grotendeels worden gefinancierd door de overheid. Voor cliënten die hier, gelet op hun inkomen, niet voor in aanmerking komen werken wij op basis van een gunstig uurtarief. Het uurtarief zal tijdens het kennismakingsgesprek altijd met u worden besproken. In tegenstelling tot andere advocatenkantoren, brengen wij geen kantoorkosten in rekening. Wij proberen de kosten immers uiteraard zo laag mogelijk voor u te houden.

Rechtsgebieden particulier:

Neem contact op met VH Advocatuur & Mediation

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor VH Advocatuur & Mediation. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

lindsay van halderen
Lindsay van Halderen

Mr. van Halderen is eigenaar van VH Advocatuur & Mediation en zij heeft een advies-en procespraktijk binnen het familie-en jeugdrecht. Zij is zich ervan bewust

Bekijk profiel
shanna beermann
Shanna Beermann

Shanna Beermann heeft de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening alsmede Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd. Gedurende haar studie heeft zij ervaring opgedaan bij diverse hulpverleningsinstanties waaronder

Bekijk profiel