“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Shanna Beermann

Kantoor: VH Advocatuur & Mediation
9,5
Klanten vertellen

1342 beoordelingen

shanna beermann

Shanna Beermann heeft de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening alsmede Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd. Gedurende haar studie heeft zij ervaring opgedaan bij diverse hulpverleningsinstanties waaronder Centrum Jeugd en Gezin, Veiligheidshuis, Parlan en GGZ-NHN. Na haar studie heeft zij bij verschillende gemeentes gewerkt waarbij zij werkzaam was binnen het Sociaal Domein. Zodoende heeft zij met verschillende externe organisaties samengewerkt en is zij tegen diverse conflicten aangelopen. Shanna heeft geleerd dat het belangrijk is om een conflict vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Dit heeft haar geïnspireerd om verder te kijken dan naar de voorliggende problematiek. Veelal spelen er namelijk achterliggende belangen, die minstens zo belangrijk zijn.

Shanna is binnen VH Advocatuur & Mediation werkzaam als mediator en coach. Zij doet niets liever dan begeleiding bieden bij het bedenken van gezamenlijke oplossingen voor conflicten. Met behulp van stevige gesprekken, op basis van de wil om er samen uit te komen. Bij dit proces staan de kernwaarden Deskundig, Snel en Oplossingsgericht centraal.

Met al die conflicterende informatie die er te vinden is, is het soms moeilijk te weten bij wie je terecht kunt. Ik vind eerlijkheid en verantwoording het allerbelangrijkst, zodat je weet dat je bij mij in goede handen bent.

Rechtsgebieden particulier:

Neem contact op met Shanna Beermann

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met mediator Shanna Beermann. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.