“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Nadat zij in 2004 afstudeerde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen is Hester sinds 2005 werkzaam als advocaat bij Verweij advocaten. Daarvoor is zij senior juridisch medewerker geweest bij het gerechtshof in Amsterdam. Hester richt zich op het personen- en familierecht. Zij behandelt voornamelijk echtscheidingen, omgangs- en gezagszaken en alimentatiezaken. Daarnaast richt zij zich ook op het strafrecht.

Kenmerken

Zij staat voor een heldere en directe aanpak. Ze is gedreven en streeft altijd naar het beste resultaat voor haar cliënten. Hester laat zich kenmerken door een duidelijke en transparante aanpak richting haar cliënten waarbij zij confrontatie niet uit de weg gaat.

Ik bied mijn cliënten een resultaatgerichte juridische en persoonlijke begeleiding op maat.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Hester Wolfs

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Hester Wolfs. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.