“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Verweij Advocaten

Verweij advocaten is een dynamisch kantoor in Nijmegen. De advocaten van Verweij advocaten zijn gespecialiseerd in het verlenen van juridische diensten aan ondernemingen en particulieren. U kunt bij Verweij advocaten terecht voor juridische expertise op vele rechtsgebieden, waaronder; gezondheidsrecht, letselschade & medische fouten, personen- en familierecht, huurrecht/woon- en bedrijfsruimte, ondernemingsrecht, contractenrecht, strafrecht, arbeidsrecht en ontslagrecht en met betrekking tot problemen omtrent incasso’s.

Informele werkwijze

Verweij advocaten hanteert een informele werkwijze waarbij altijd wordt gestreefd naar een optimaal resultaat voor de cliënt. In de praktijk betekent dit dat wij u voorzien van heldere adviezen en wanneer er sprake is van een conflict dat wij altijd trachten dit eerst buitengerechtelijk op te lossen voordat we de stap naar de rechter zetten. Mediation en onderhandelingen leiden doorgaans sneller tot een optimaal resultaat voor de cliënt dan procederen. Wij vermijden dus liever procedures om zaken te versnellen. Maar indien uw zaak niet op een andere manier opgelost kan worden, kunt u erop rekenen dat we ons in uw zaak vastbijten. Wij zullen uw zaak dan voor de rechtbank brengen en ervoor vechten om het beste resultaat voor u te behalen.

Bereikbaarheid

Verweij advocaten heeft brede juridische expertise in vele rechtsgebieden. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat we voor de cliënt optimaal bereikbaar zijn en zijn dan ook in de avonden en in de weekenden altijd bereikbaar voor onze cliënten. Ongeacht de dag of het tijdstip: wij staan altijd voor u klaar. Vooral voor ondernemers is dit vaak erg prettig. Onze advocaten zijn direct bereikbaar via e-mail, telefoon of whatsapp.  Wij streven naar toegankelijke juridische bijstand, het eerste oriënterende gesprek is daarom altijd kosteloos.

Contact?

Heeft u vragen of wilt u in contact komen met Verweij advocaten in Nijmegen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel 024 – 3031002. Onze juridische medewerkers helpen u dan vrijblijvend verder.

Rechtsgebieden particulier:

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Toevoegingszaken

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands
  • EngelsEngels
  • DuitsDuits

Neem contact op met Verweij Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Verweij Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hester Wolfs

Nadat zij in 2004 afstudeerde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen is Hester sinds 2005 werkzaam als advocaat bij Verweij advocaten. Daarvoor is zij senior

Bekijk profiel