“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Serina van Buuren

Kantoor: Van Buuren Advocatuur
9,5
Klanten vertellen

1343 beoordelingen

Mr. Van Buuren heeft haar opleiding Nederlands recht genoten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Gedurende haar studie heeft zij enkele jaren bij een deurwaarderskantoor gewerkt.

Nadat mr. Van Buuren in 2009 afstudeerde, is zij 3,5 jaar werkzaam geweest bij een bekend advocatenkantoor in de Hoeksche Waard. Bij dit kantoor heeft mr. Van Buuren met name op het gebied van arbeidsrecht, incasso’s, ondernemingsrecht, contractenrecht, huurrecht, insolventierecht en strafrecht ervaring opgedaan. Verder is zij aspirant-lid van de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA).

Uw belangen, ons werk, een duidelijke aanpak!

Neem contact op met Serina van Buuren

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Serina van Buuren. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.