“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Van Buuren Advocatuur

Ons kantoor verleent uitstekende juridische bijstand aan zowel bedrijven als aan particulieren.

De werkzaamheden van Van Buuren Advocatuur bestrijken een groot aantal rechtsgebieden. De aandacht gaat uit naar de algemene praktijk, waarbij de nadruk ligt op het ondernemingsrecht. Zo vormen problemen op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, incasso’s, aansprakelijkheden, contractenrecht, ambtenarenrecht, strafrecht, erfrecht en insolventierecht geen enkel beletsel voor Van Buuren Advocatuur. (Preventief) adviseren, begeleiden, onderhandelen, bemiddelen en procederen behoren tot haar dienstverlening. Op deze website kunt u hier meer informatie over vinden.

Kenmerkend voor de handelswijze van Van Buuren Advocatuur is haar doel- en klantgerichte aanpak, waarbij het vinden naar een passende oplossing in uw situatie centraal staat. Om dit te realiseren is Van Buuren Advocatuur een toegankelijk kantoor en kent zij een praktische en zakelijke instelling. Aangezien de betrokkenheid bij cliënten hoog in het vaandel staat, biedt Van Buuren Advocatuur een flexibele dienstverlening aan.

Schroom niet om contact op te nemen wanneer u deskundig advies nodig heeft of anderszins juridische bijstand wenst. Met Van Buuren Advocatuur staat u er nooit alleen voor.

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Toevoegingszaken

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands
  • EngelsEngels

Neem contact op met Van Buuren Advocatuur

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Van Buuren Advocatuur. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Serina van Buuren

Mr. Van Buuren heeft haar opleiding Nederlands recht genoten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Gedurende haar studie heeft zij enkele jaren bij een deurwaarderskantoor

Bekijk profiel