“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Rizwan Bagasrawalla

Kantoor: RMB Advocatuur
9,5
Klanten vertellen

1364 beoordelingen

Rizwan Bagasrawalla is in 1998 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit te Nijmegen. Hij is geboren en opgegroeid in het oosten van het land. Tijdens zijn studie heeft hij na het doorlopen van diverse stages bij zowel grote als kleine advocatenkantoren bewust de keuze gemaakt voor de advocatuur. Na het voltooien van zijn studie is hij in 1999 begonnen als advocaat in Doetinchem. Nadien is hij in 2003 in dienst getreden bij Scheilen Advocaten. Een jaar later werd hij vennoot. Rizwan Bagasrawalla heeft zich vooral toegelegd op het algemeen verbintenisenrecht, ondernemingsrecht, huurrecht en personen- en familierecht. Hij heeft verder de specialisatie opleiding arbeidsrecht van de Grotius Academie met goed gevolg doorlopen. Met ingang van 2013 heeft Rizwan Bagasrawalla een nieuw kantoor opgericht en is werkzaam onder de naam RMB Advocatuur. Rizwan Bagasrawalla is een kundig advocaat die u graag met raad en daad bijstaat.

In zijn spaarzame vrije tijd houdt Rizwan Bagasrawalla zich bezig met auto’s, fitness en reizen waarbij de voorkeur vooral uitgaat naar verre bestemmingen.

Neem contact op met Rizwan Bagasrawalla

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Rizwan Bagasrawalla. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.