“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

RMB Advocatuur

RMB advocatuur is sinds 2013 gevestigd in Nieuwegein en heeft zich gespecialiseerd in een breed scala aan rechtsgebieden. Hun cliëntenbestand kent zowel particulieren als kleine en grote ondernemingen, die zij in het hele land en soms in het buitenland bijstaan. Daarnaast hebben zij een eigen incassopraktijk.

Particulieren

Particulieren kunnen bij RMB advocatuur terecht voor tal van zaken. Onder anderen in het familierecht (echtscheiding, alimentatie, omgang enz.), arbeidsrecht, huurrecht, burenrecht en erfrecht. Dit zijn stuk voor stuk rechtsgebieden waarbij emoties vaak een grote rol spelen. Zeker bij dit soort privékwesties is het belangrijk dat u in goed vertrouwen uw kwestie in handen kunt leggen van uw advocaat. U kunt erop vertrouwen dat de advocaten van RMB advocatuur uw zaak met kennis en kunde zullen behartigen. Zij zijn pas tevreden als uw zaak met goed resultaat is afgesloten.

Ondernemers

Ook ondernemers kunnen terecht bij RMB advocatuur. Zij kunnen u bijstaan op het gebied van ondernemingsrecht, huurrecht, verbintenissenrecht en het arbeidsrecht. Zij zijn ervaren in de dienstverlening voor werkgevers, bedrijven en organisaties van klein tot groot. Betrouwbaar, deskundig advies en bijstand zijn erg belangrijk. RMB advocatuur kan uw onderneming bij tal van juridische vragen van dienst zijn, begeleiden en ondersteunen. Hierdoor worden in veel gevallen intensieve en kostbare procedures voorkomen.

De advocaten

Bij RMB advocatuur werkt een tweetal advocaten met een ruime ervaring, die u met raad en daad bij zullen staan. “Als advocaat moet je goed kunnen luisteren en je kunnen verplaatsen in de situatie van je cliënt, zodat je goed kunt begrijpen waar het eigenlijk om gaat. Daarnaast speelt emotie natuurlijk vaak ook een grote rol. Het is prettig om met mensen te werken en hen als advocaat en vertrouwenspersoon in crisissituaties te begeleiden. Het is dan ook cruciaal om een praktische oplossing te vinden, zodat er een goed resultaat wordt bereikt en de cliënt tevreden is. Daar gaat het om”, aldus één van de advocaten van RMB advocatuur.

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Toevoegingszaken

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands

Neem contact op met RMB Advocatuur

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor RMB Advocatuur. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rizwan Bagasrawalla

Rizwan Bagasrawalla is in 1998 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit te Nijmegen. Hij is geboren en opgegroeid in het oosten van het land. Tijdens zijn

Bekijk profiel