“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Evelien Sijnesael is geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen. Haar studie heeft zij gevolgd in Tilburg. Na haar studie keerde ze terug naar Zeeland om als advocaat-stagiair aan de slag te gaan.
Tijdens haar studie heeft Evelien gewerkt bij de rechtbank Middelburg en haar afstudeerstage liep zij bij Bureau Jeugdzorg Zeeland. Het recht heeft zij dus vanuit verschillende invalshoeken gezien.

Specialisatie

Evelien is gespecialiseerd op het gebied van het personen- en familierecht en mediaiton. Ook heeft zij de specialisatie jeugdrecht gedaan. Daarnaast behandelt Evelien zaken op het gebied van internationale kinderontvoering.
Voor al uw vragen over het familierecht, jeugdrecht, internationale kinderontvoering en mediation kunt u bij haar terecht.

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met E. Sijnesael

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat E. Sijnesael. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.