“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Qudos Advocaten

Qudos Advocaten is gevestigd in het centrum van Middelburg. Niet alleen de rechtbank is in Middelburg gevestigd, maar ook P.I. Torentijd, Reclassering Nederland, de Raad voor de Kinderbescherming, Bureau Jeugdzorg en het Juridisch Loket. Dit maakt dat Qudos Advocaten midden in de juridische samenleving staat. Ook hebben ze een vestiging in Terneuzen.

Persoonlijk contact

Wij begrijpen dat het soms een grote stap is om een advocaat in te schakelen. Wij zullen er daarom alles aan doen om u direct op uw gemakt te stellen. Daarnaast zorgen wij altijd voor een vertaling van het juridisch vakjargon naar begrijpelijk Nederlands. Bij ons ook geen strakke pakken, maar wel korte lijnen en een persoonlijk contact.

Ervaring

De advocaten van Qudos Advocaten hebben samen ruim 18 jaar ervaring in de advocatuur en beschikken dus over voldoende proceservaring om uw belangen op de juiste wijze te behartigen. Naast onze vestiging in Middelburg hebben we ook nog een vestiging in Terneuzen waar afspraken kunnen plaatsvinden. Zo worden tunnelkosten beperkt indien u uit Zeeuws-Vlaanderen komt.

Rechtsgebieden

Qudos advocaten vindt het belangrijk dat u rechtsbijstand krijgt door gespecialiseerde advocaten. Om die reden hebben wij er dan ook voor gekozen ons te beperken tot een aantal rechtsgebieden. Alleen door deze beperking kunnen wij ons specialiseren en onderscheiden binnen de advocatuur. Wij staan u graag bij op het gebied van personen- en familierecht, erfrecht, strafrecht, WET BOPZ en jeugdrecht. Ook voor mediation kunt u bij ons terecht. Mediation is een vorm van geschiloplossing waarbij partijen zelf zoeken naar een oplossing in plaats van de rechter te laten beslissen. Ook kunnen wij optreden als bijzondere curator voor kinderen. Indien u vragen heeft over een van deze rechtsgebieden, neem dan gerust contact met ons op!

Kosten

Wij staan u bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (ook wel de toevoeging genoemd) of op basis van een vooraf overeengekomen uurtarief. Wij hanteren concurrerende tarieven en bieden een zeer goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Wij sluiten bovendien zo veel als mogelijk aan bij uw financiële situatie. Waar wij veel waarde aan hechten is eerlijkheid. Wij zullen u nimmer een procedure adviseren en u opschepen met de daarbij komende kosten indien wij al van te voren kunnen inschatten dan uw zaak niet kansrijk is.

U kunt vrijblijvend informeren naar onze tarieven en mogelijkheden.

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Mediation
  • Toevoegingszaken

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands
  • EngelsEngels
  • DuitsDuits

Neem contact op met Qudos Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Qudos Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rivka Davidse

Rivka Davidse is geboren en getogen in Zuid-Beveland. Haar studie heeft zij gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na haar studie besloot ze terug

Bekijk profiel
E. Sijnesael

Evelien Sijnesael is geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen. Haar studie heeft zij gevolgd in Tilburg. Na haar studie keerde ze terug naar Zeeland om als

Bekijk profiel
Samantha van de Voorde

Samantha van de Voorde is geboren en getogen op Walcheren. Haar studie heeft zij gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, maar ze heeft Zeeland

Bekijk profiel
sandra van steenberge
Sandra van Steenberge

Sandra van Steenberge is geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen. Haar studie heeft zij gevolgd aan de Universiteit Utrecht in Utrecht. Na haar studie keerde zij

Bekijk profiel
E. Sijnesael

Evelien Sijnesael is geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen. Haar studie heeft zij gevolgd in Tilburg. Na haar studie keerde ze terug naar Zeeland om als

Bekijk profiel