“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

R.J. (Robbert-Jan) van de Leur

Kantoor: Parmentier advocaten
9,5
Klanten vertellen

1342 beoordelingen

Robbert-Jan is advocaat bij Parmentier Advocaten. Hij heeft een zeer grote ervaring met procederen. Hij heeft voordat hij bij Parmentier Advocaten kwam ruim 10 jaar gewerkt als senior jurist bij Boeder Incasso en Gerechtsdeurwaarders, voorheen Agin Boeder en kan zich dan ook beroepen op een zeer grote kennis van het burgerlijk procesrecht, meer in het bijzonder op executierecht, procedures bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw en incassozaken.
Zijn brede interesse maakt hem multi-inzetbaar in alle civiele zaken van ondernemingsrecht tot burenrecht. Hij is buitengewoon goed in staat om binnen een mum van tijd de merites van een zaak te doorgronden en een pad uit te stippelen dat tactisch het beste is om voor de klant het gewenste resultaat te bereiken. Daarbij is hij zeer creatief en pragmatisch. Hij vindt wegen die een ander niet snel had kunnen verzinnen.

Neem contact op met R.J. (Robbert-Jan) van de Leur

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat R.J. (Robbert-Jan) van de Leur. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.