“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

B. (Bob) Parmentier

Kantoor: Parmentier advocaten
9,5
Klanten vertellen

1297 beoordelingen

bob parmentier

Bob Parmentier is een advocaat in hart en nieren. In 1993, nog tijdens zijn studie, richtte hij zijn juridisch adviesbureau op: Advies Rechts en Rede. Hiermee verleende hij samen met anderen juridische diensten, zoals het voeren van procedures en mediation tussen partijen. In 2000 is hij beëdigd als advocaat en sindsdien heeft hij op diverse grote advocatenkantoren veel ervaring opgedaan. In maart 2006 richtte hij Advocatenkantoor Parmentier op, dat al snel uitbreidde tot Parmentier Advocaten, dankzij de uitstekende dienstverlening aan cliënten en de positieve interne werksfeer.

Bob Parmentier is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, civiel (bouw-) recht, bestuursrecht en ruimtelijk ordeningsrecht. Van 2000 tot en met 2006 heeft hij als externe advocaat gewerkt voor Rijkswaterstaat aan het Project Geluidsisolatie Schiphol (Progis). Vanaf 2006 heeft hij met succes voor veel benadeelden zaken behandeld in de effectenlease-problematiek, onder meer tegen Aegon, Levob, Dexia, Defam en DSB.

Hij is gedreven, betrokken en inventief, en haalt veel voldoening uit het bijstaan, maar vooral uit het vooruit helpen van zijn cliënten. Dit heeft ook zijn effect op de producten van zijn hand, zoals brieven, processtukken, pleidooien en vooral overeenkomsten, waarin hij zaken helder en duidelijk uiteen weet te zetten. Naast procederen is hij in staat om bruggen te slaan tussen partijen, door op effectieve wijze te zoeken naar gemeenschappelijke belangen.

Bob Parmentier is lid van de Vereniging Jonge Onroerend Goed Juristen (Vereniging JOJ) en van de Vereniging voor bouwrecht-advocaten (vbr-a).

Neem contact op met B. (Bob) Parmentier

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat B. (Bob) Parmentier. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

burn out voorkomen
Voorkom burn-out

Een burn-out valt vaak samen met persoonlijke problemen. Werk en privé beïnvloeden elkaar, hoewel we ze graag gescheiden houden. In onze wereld draait alles om […]

Lees meer