“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Mieke Kemmers

Kantoor: Kemmers Familie Advocaten
9,5
Klanten vertellen

1364 beoordelingen

Mieke Kemmers is sinds 2001 advocaat en oprichter van het kantoor Kemmers Familie Advocaten. In 2014 heeft Mieke de opleiding Stressmanagement Coaching Counseling Conflictbemiddeling afgerond. Mieke heeft veel juridische – en mensenkennis. Mieke heeft oog voor haar klanten en is oplossingsgericht. Haar juridische – en mensenkennis komt dan ook dagelijks van pas.

Mieke heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van Personen- en familierecht. Het accent van haar praktijk ligt op het alimentatierecht. Mieke adviseert met betrekking tot vraagstukken rondom kinder- en partneralimentatie en procedeert waar nodig.

Mieke is aangesloten bij de Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (Vfas). In 2014 heeft Mieke de opleiding Stressmanagement Coaching Counseling Conflictbemiddeling afgerond.

Verder is Mieke als juridisch vrijwilliger actief bij Stichting ES en is zij lid van de klachtencommissie van opleidingsinstituut Psychodidact.

Praten in problemen creëert problemen, praten in oplossingen creëert oplossingen.

Rechtsgebieden particulier:

Neem contact op met Mieke Kemmers

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Mieke Kemmers. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.