“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Kemmers Familie Advocaten

Kemmers Familie Advocaten is een advocatenkantoor van deze tijd. Ons kantoor biedt rechtsbijstand op maat, met andere woorden: onze juridische diensten worden volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wanneer u te maken krijgt met een echtscheiding of zaken zoals alimentatie of gezag, komt er een heleboel op u af. Wij begrijpen dat. Wij bieden u daarom passende juridische bijstand voor iedere familierechtelijke kwestie. Dit alles met oog voor detail en hart voor uw zaak.

Diensten

Ons kantoor biedt een breed scala aan diensten op het gebied van Personen- en Familierecht.

Scheidingsmediation
Scheidingsmediation is de snelste en goedkoopste manier om een echtscheiding te regelen. Bij deze vorm van echtscheiden wordt door een onafhankelijke mediator samen met partijen naar de meest werkbare oplossing gezocht. Mediation geschiedt op basis van vrijwilligheid van partijen en is bij uitstek de manier om goede afspraken te maken voor de toekomst. De kosten van een mediationtraject worden bij helfte gedeeld, tenzij hier andere afspraken over worden gemaakt. Mocht u er samen niet in slagen om afspraken te maken, dan zal de mediator u beiden naar een advocaat doorverwijzen.

Procederen
Indien u in een familierechtelijk conflict verwikkeld bent geraakt waar u onderling niet uit komt, dan is het verstandig om een advocaat in te schakelen om uw zaak aan de rechter voor te leggen. Ook in een dergelijke situatie staan wij voor u klaar. Wij zullen u uitnodigen voor een persoonlijk gesprek met één van onze advocaten om zo de kern van het probleem vast te stellen en samen met u de juridische mogelijkheden te bespreken. Onze advocaten zullen u te allen tijde zo duidelijk mogelijk informeren over uw kansen.

Scheidingscoaching
Naast de praktische en financiële aspecten, spelen emoties ook een belangrijke rol tijdens een echtscheidingsprocedure. Het kan zo zijn dat emoties de overhand nemen, waardoor u niet goed in staat bent om goede beslissingen te nemen. Scheidingscoaching kan in dat geval uitkomst bieden. Bij scheidingscoaching wordt geen juridisch advies gegeven, maar wordt samen met u gekeken naar wat u nodig heeft om het verleden af te sluiten en de toekomst positief tegemoet te zien.

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Mediation

Neem contact op met Kemmers Familie Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Kemmers Familie Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hinka Hoekstra

Hinka Hoekstra heeft zich volledig gespecialiseerd in het familierecht en zich toegelegd op echtscheidingen, afwikkeling huwelijksgoederengemeenschap, alimentatiegeschillen en gezagskwesties. Als advocaat of als mediator is

Bekijk profiel
Mieke Kemmers

Mieke Kemmers is sinds 2001 advocaat en oprichter van het kantoor Kemmers Familie Advocaten. In 2014 heeft Mieke de opleiding Stressmanagement Coaching Counseling Conflictbemiddeling afgerond.

Bekijk profiel
Mieke Kemmers

Mieke Kemmers is sinds 2001 advocaat en oprichter van het kantoor Kemmers Familie Advocaten. In 2014 heeft Mieke de opleiding Stressmanagement Coaching Counseling Conflictbemiddeling afgerond.

Bekijk profiel