“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Gera van Lent

Kantoor: Driehoek Advocaten
9,5
Klanten vertellen

1342 beoordelingen

Sinds 1998 is Gera als advocaat werkzaam bij Driehoek Advocaten B.V. op met name het gebied van het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht, het contractenrecht, het scheidingsrecht en het hippisch recht.

Ze werkt voor zowel ondernemers als particulieren. Indien nodig werkt ze samen met andere specialisten om voor haar cliënten een zo goed mogelijk resultaat te behalen. In zaken geldt voor haar het motto: schikken als het kan en vechten als het moet! Gedrevenheid en passie zijn daarbij de onderscheidende persoonlijke factoren en samenwerken het toverwoord. Transparantie en integriteit zijn hierbij haar normen: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Als voorzitter van de rijvereniging het Twentse Ros zet Gera zich al jaren in als vrijwilliger en geeft zij het beleid van de vereniging mede richting.
In haar vrije tijd is Gera te vinden bij haar paarden en neemt zij actief deel aan de dressuur- en springsport.

Neem contact op met Gera van Lent

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Gera van Lent. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.