“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Driehoek Advocaten

Heeft u een advocaat nodig? Bel ons! We maken een afspraak en samen bespreken we wat uw mogelijkheden zijn. Heeft u een zaak of zijn uw kansen gering?
We geven u een eerlijk en helder advies en leggen u uit wat de te volgen stappen zijn. U weet waar u aan begint en wat u kunt verwachten.

Wij werken op uurbasis tegen een vast tarief en vooraf wordt zo mogelijk een inschatting van de kosten gemaakt.
Ook hier proberen wij verrassingen te voorkomen. Er wordt maandelijks gefactureerd.

Ervaring

Onze advocaten werken met plezier, zijn gedreven en hebben jarenlange ervaring. Zij zetten zich voor de volle 100% in om voor u het beste resultaat te behalen.

Vestigingen in Zwolle en Almelo

Driehoek Advocaten heeft vestigingen in Zwolle en in Almelo. U bent daar van harte welkom. Bel dus gerust voor het maken van een afspraak.

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek

Neem contact op met Driehoek Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Driehoek Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Emiel Davelaar

Emiel Davelaar is in 1988 afgestudeerd in Nederlands Recht (privaatrecht) aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Zijn specialisaties liggen op het terrein van bestuursrecht (met name

Bekijk profiel
jan paalman
Jan Paalman

Jan Paalman heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. De accenten in zijn studie lagen op het civiel recht, waaronder het huurrecht, het bestuurs-

Bekijk profiel
Gera van Lent

Sinds 1998 is Gera als advocaat werkzaam bij Driehoek Advocaten B.V. op met name het gebied van het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht, het contractenrecht, het scheidingsrecht

Bekijk profiel