“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Kemal Dirlik

Kantoor: Dirlex: interim & advocaat
9,5
Klanten vertellen

1297 beoordelingen

Kemal Dirlik

Mijn naam is Kemal Dirlik. Ik heb Dirlex in september 2016 opgericht nadat ik 8,5 jaar voor een middelgroot advocatenkantoor in Alkmaar en Den Helder had gewerkt. Ik heb dus veel ervaring op het gebied van aansprakelijkheid, contracten, vastgoed en strafrecht. Mijn stijl kenmerkt zich door het feit dat ik goed luister naar wat mijn cliënten precies willen en dat ik in begrijpelijke taal en eerlijk hun goede en kwade kansen inschat en een heldere plan van aanpak voorstel. Ik probeer altijd mee te denken met het kostenaspect door bijvoorbeeld een vaste prijsafspraak te maken of te kijken of u een rechtsbijstandverzekering waar u aanspraak op kunt maken of dat wellicht voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt.

Een goede advocaat is integer, communiceert duidelijk, geeft realistische adviezen en vecht hard voor de belangen van zijn cliënten.

Neem contact op met Kemal Dirlik

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Kemal Dirlik. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.