“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Dirlex: interim & advocaat

Dirlex: interim & advocaat is een advocatenkantoor in het centrum van Alkmaar dat particulieren en ondernemers met raad en daad bijstaat op diverse rechtsgebieden.

Dirlex voor ondernemers

Als u als ondernemer een contract wilt aangaan met uw leverancier, dan kan Dirlex voor u tegen een vaste lage prijs dat contract voor u opstellen. Dirlex kan ook contracten voor u beoordelen voordat u zelf iets gaat tekenen. Ondernemers kunnen ook een abonnement bij Dirlex afsluiten waardoor zij tegen een vaste zeer lage prijs verzekerd zijn van rechtsbijstand en onbeperkt juridische vragen kunnen stellen of contracten kunnen laten opstellen en beoordelen.

Dirlex voor particulieren

Voor u als particulier geldt dat u bij Dirlex terecht kan als u bijvoorbeeld een auto heeft gekocht die het niet doet of een huis heeft gekocht die ernstige verborgen gebreken blijkt te hebben. Ook heeft de advocaat bij Dirlex zeer ruime ervaring met burengeschillen, overlastclaims, consumentenclaims.

Strafzaken

Daarnaast geldt dat de advocaat bij Dirlex zeer ruime ervaring heeft met strafzaken. Hij is één van de weinige advocaten die strafrecht én civiel recht volwaardig beoefent (dus niet alleen “voor erbij”) en staat dan ook veel cliënten bij die zaken hebben die op het snijvlak liggen van strafrecht en civielrecht. Dat is onder andere het geval bij het verkeersrecht of bij zeer ernstige overlast in burengeschillen.

Wij staan voor u klaar

Tot slot: Dirlex heeft zeer ruime ervaring met het voeren van juridische procedures bij rechtbank en Gerechtshoven voor zover particulier als ondernemer. Uiteraard hopen we dat u met een goed advies van Dirlex of met een door Dirlex begeleide schikkingsonderhandeling een procedure kan voorkomen, maar als een procedure toch onvermijdelijk wordt, dan staat Dirlex voor u klaar en aan uw kant.

Diensten

  • Bereid te reizen
  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Inhuur als interim advocaat mogelijk
  • Toevoegingszaken

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands
  • EngelsEngels
  • DuitsDuits

Neem contact op met Dirlex: interim & advocaat

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Dirlex: interim & advocaat. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kemal Dirlik
Kemal Dirlik

Mijn naam is Kemal Dirlik. Ik heb Dirlex in september 2016 opgericht nadat ik 8,5 jaar voor een middelgroot advocatenkantoor in Alkmaar en Den Helder

Bekijk profiel