“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Eva Jongkoen

Kantoor: Bos van der Burg Advocaten
9,6
Klanten vertellen

1203 beoordelingen

eva jongkoen

Eva is een ervaren jurist, (MfN) mediator alsmede psycholoog. Ze heeft veel kennis en ervaring op het gebied van jeugd- en familierecht en heeft een grote passie voor dit rechtsgebied.

Eva is in 2001 afgestudeerd als psycholoog en heeft veel werkervaring opgedaan in de GGZ en met name in de jeugdzorg. Tijdens dit werk kwam Eva in contact met cliënten (kinderen en volwassenen) die te maken hadden met een kinderbeschermingsmaatregel en/of een conflictscheiding.

Vervolgens is zij in 2014 rechten gaan studeren en in 2018 is zij afgestudeerd. Na haar studie heeft ze de basisopleiding mediation gedaan, gevolgd door een specialisatiecursus familiemediation (MfN geregistreerd sinds juli 2019). Ze is als onderzoeker/jurist werkzaam geweest bij de Nationale ombudsman en de Kinderombudsman. Ook hier hield Eva zich intensief bezig met jeugd(beschermings)zaken.

Eva is een ervaren jurist, (MfN) mediator alsmede psycholoog.

Rechtsgebieden particulier:

Neem contact op met Eva Jongkoen

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Eva Jongkoen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002811.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.