“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Stacey Biskanter

Kantoor: Biskanter Advocatuur
9,5
Klanten vertellen

1364 beoordelingen

stacey biskanter

Ik treed op als advocaat binnen het familierecht en arbeidsrecht. Waar mogelijk probeer ik in onderling overleg tot een oplossing te komen.
Blijkt dit niet haalbaar ? Dan ga ik een procedure niet uit de weg. Ik heb daarbij niet alleen oog voor de juridische aspecten van uw zaak, maar zeker ook voor uw persoonlijke omstandigheden.

Het familierecht is vaak een emotionele kwestie. U kunt daarom bij mij niet alleen rekenen op juridische bijstand, maar ook op emotionele steun tijdens het gehele proces.

Zijn er kinderen in het spel ? Dan staan hun belangen bij mij altijd voorop. Mijn aanpak is de-escalerend en oplossingsgericht.
Cliënten geven mij terug dat ik betrokken en meedenkend ben.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen ? Neem dan contact met mij op.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Stacey Biskanter

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Stacey Biskanter. Wij zijn bereikbaar op 088-6002811.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.