“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Biskanter Advocatuur

Ik ben sinds 2020 werkzaam als advocaat. Daarvoor verrichte ik juridische werkzaamheden als ondersteuning voor diverse advocatenkantoren. Sinds 2023 ben ik als zelfstandig advocaat gevestigd aan het Kenaupark in Haarlem. Mijn praktijk richt zich uitsluitend op personen- en familierecht en arbeidsrecht.

Het is mijn streven in onderling overleg tot een oplossing te komen. Is een procedure onvermijdelijk ? Dan kunt u rekenen op mijn ruime proceservaring. In het personen- en familierecht spelen emoties vaak een grote rol. Naast juridische bijstand, kunt u van mij ook emotionele steun verwachten tijdens het gehele proces. Cliënten geven mij terug dat ik betrokken en meedenkend ben.

In een eerste gesprek maken wij kennis en stel ik samen met u een plan van aanpak op. Ik heb daarbij niet alleen oog voor de juridische aspecten van uw zaak, maar zeker ook voor uw persoonlijke omstandigheden. Zijn er kinderen in het spel ? Dan staan hun belangen altijd voorop. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen ? Neem dan contact met mij op.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Diensten

  • Bereid te reizen
  • Geen kantoorkosten
  • Toevoegingszaken

Neem contact op met Biskanter Advocatuur

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Biskanter Advocatuur. Wij zijn bereikbaar op 088-6002811.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

stacey biskanter
Stacey Biskanter

Ik treed op als advocaat binnen het familierecht en arbeidsrecht. Waar mogelijk probeer ik in onderling overleg tot een oplossing te komen. Blijkt dit niet

Bekijk profiel