“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
Hans Baerle 87

Ik ben sinds 1993 advocaat en sinds 2000 ook mediator. Naast familierecht en erfrecht heb ik veel cliënten in strafzaken bijgestaan. Inmiddels behandel ik uitsluitend familiezaken, voornamelijk echtscheidingen, verdelingen en alimentatie en erfrechtkwesties. Ik ben een doorgewinterde advocaat die zowel binnen als buiten de rechtszaal weet wat belangrijk is om voor mijn cliënten het beste resultaat te krijgen. Mijn motto: “Er leiden veel wegen naar Rome”.

Ik ben lid van de VFAS (vereniging voor in familierecht gespecialiseerde advocaten) en de VEAN (vereniging voor in erfrecht gespecialiseerde advocaten).

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen en sta ik graag op het toneel. Van beide hobby’s neem ik aspecten mee die mij in mijn werk als advocaat mediator goed van pas komen!

Er leiden veel wegen naar Rome!

Neem contact op met Hans de Visser

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Hans de Visser. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.