“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Mr. R.M. Terrahe

Kantoor: Terrahe Jurist
9,5
Klanten vertellen

1293 beoordelingen

Ruben Terrahe

Mr. R.M. Terrahe is eigenaar van het kantoor Terrahe Jurist. Van 2005 tot 2019 is hij advocaat geweest, zodat hij onder meer beschikt over ruime ervaring met het voeren van juridische procedures.

Hij gaat graag met u op zoek naar wat voor u de juiste oplossing is voor uw zaak. Dat doet hij met persoonlijke aandacht voor u, maar ook met humor waar het kan. Die oplossing is overigens zeker niet altijd een procedure, soms kan juist een goed advies of een regeling met de ander uitkomst bieden.

Mr. Terrahe heeft de Grotius specialisatieopleiding arbeidsrecht afgerond en is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van rechtskundig adviseurs (NVRA).

Ontzorgen met maatwerk.

Neem contact op met Mr. R.M. Terrahe

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met jurist Mr. R.M. Terrahe. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.