“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Jean-Paul Franssen

Kantoor: JPF Juristen
9,5
Klanten vertellen

1342 beoordelingen

Na mijn afstuderen in 2007 heb ik mij in Geleen gevestigd als jurist. Franssen is de oprichter van JPF Juristen. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij het UWV op onder andere de afdeling WIA/WAO en de afdeling bezwaar en beroep evenals een groot juristenkantoor bij de diverse vakgroepen.

Hij heeft thans een bloeiende rechtspraktijk opgebouwd waarin hij zich voornamelijk is gaan richten op het arbeids- en ontslagrecht en het uitkeringsrecht (WIA-uitkering, Ziektewetuitkering en WW-uitkering). Natuurlijk bent u voor een consumentengeschil of een geschil tegen de belastingdienst ook bij Franssen aan het juiste adres. Franssen staat zowel de particulier als ondernemer bij.

Tijdens het intakegesprek probeert Franssen zoveel mogelijk informatie te verzamelen zodat hij een inschatting kan maken van de kansen en mogelijkheden. Samen met cliënt bepaalt Franssen uiteindelijk de route die er gevolgd wordt. Bij Franssen staat de persoonlijk aanpak nog altijd centraal; bij hem bent u zeker geen nummer of onbekende. Alle ontwikkelingen worden op een begrijpelijke wijze aan zijn cliënten gecommuniceerd.

Franssen zorgt ervoor dat de door hem geboden rechtsbijstand in al zijn onderdelen op kwalitatief hoog niveau ligt. Daar waar anderen een eindpunt zien gaat Franssen realistisch en gefocust een stap verder. Cliënten ervaren hem als een jurist die meedenkt met hen meedenkt waarbij het vinden van een praktische en vlotte oplossing centraal staat.

Daar waar anderen een eindpunt zien gaan wij beheerst en gefocust een stap verder.

Neem contact op met Jean-Paul Franssen

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met jurist Jean-Paul Franssen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.