“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Huurteam Nederland

Schimmel in je woning of een lekkend dak? Lost je verhuurder niks op? Dat vraagt om een huurverlaging. Dat is precies waar onze expertise ligt. Jouw huurprobleem is onze zorg en hét is ons doel dat je weer ontspannen op je bank kunt hangen.

Huurteam Nederland biedt juridische begeleiding als je gebreken thuis hebt, oneerlijke servicekosten krijgt doorberekend of als je huurprijs te hoog is. Betaalt je huisbaas JOUW borg niet terug? Binnen 14 dagen hebben wij in 95% van de gevallen je zuurverdiende geld weer terug op jouw bankrekening.

Onze expertises

Huurverlaging met terugwerkende kracht bij gebreken, servicekosten procedures, toetsing aanvangshuurprijs, splitsen van All-In huurcontracten en het terugvorderen van je waarborgsom.

Onze juridische dienstverlening is laagdrempelig en doeltreffend. Wij staan klaar voor iedereen met een huurprobleem. Wij geloven in onze expertise en daarom betaal je pas een commissie als wij je succesvol uit de brand hebben geholpen. No Cure, No Pay.

Joyce had na anderhalf jaar eindelijk geen schimmel meer in haar badkamer. Met behulp van Huurteam Nederland kreeg Joyce een compensatie van ruim € 4500,-.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie en het inschakelen van juridische hulp.

Rechtsgebieden particulier:

  • Huurrecht

Rechtsgebieden zakelijk:

  • Huurrecht

Diensten

  • Bereid te reizen
  • Geen kantoorkosten
  • Mediation

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands
  • EngelsEngels

Neem contact op met Huurteam Nederland

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met juristenkantoor Huurteam Nederland. Wij zijn bereikbaar op 088-6002811.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze excuses, ons systeem vindt geen juristenkantoren die aan de door jouw opgegeven eisen voldoen. Graag helpen we je alsnog verder.

Bel ons op 088-6002811 (gebruikelijke belkosten) of vul ons contactformulier in en wij bellen jou terug.