“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

WS advocaten en mediators

Elke advocaat van WS advocaten en mediators is een ervaren specialist. Onze gespecialiseerde advocaten hebben hun sporen in de rechtshulp ruimschoots verdiend. Wij geven juridisch advies aan bedrijven, ondernemers en particulieren (tevens pro deo/op toevoeging). Onze advocaten richten zich vanuit de binnenstad van Amsterdam landelijk op diverse rechtsgebieden, waardoor wij aan onze cliënten full-service verlenen. Vrijwel elke juridische specialisatie wordt door ons kantoor bestreken.

Advocaat Mediator

Advocaat Rob Jacobs van WS advocaten en mediators is tevens werkzaam vanuit zijn kantoor in Hilversum voor klanten in het Gooi en omgeving. Als advocaat mediator pakt hij graag uw zaak op. Hij is lid van de vFas. De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht en verkeersletselschade.

Neem contact op met WS advocaten en mediators

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor WS advocaten en mediators. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

rob jacobs
Rob Jacobs

Sinds 1989 ben ik advocaat in Amsterdam. Tevens houd ik praktijk in Hilversum voor cliënten in het Gooi en omgeving. Ik ben lid van de […]

Bekijk profiel
rob jacobs
Rob Jacobs

Sinds 1989 ben ik advocaat in Amsterdam. Tevens houd ik praktijk in Hilversum voor cliënten in het Gooi en omgeving. Ik ben lid van de […]

Bekijk profiel