“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Deborah Withaar

Kantoor: Withaar & Yildirim advocaten
9,5
Klanten vertellen

1317 beoordelingen

deborah withaar

Sinds 2003 ben ik werkzaam als advocaat. Ik ben begonnen in de algemene rechtspraktijk, maar heb mij in de afgelopen jaren steeds meer toegelegd op het personen- en familierecht.

De cliënten die ik bijsta in het personen- en familierecht, gaan vaak door een moeilijke periode. Juist dit persoonlijke aspect in combinatie met het juridisch inhoudelijke van het personen- en familierecht is wat mij goed bevalt. Ik ben betrokken bij mijn cliënten en wil hen op juridisch gebied helpen. Het geschil dient voor mijn cliënt zo goed mogelijk opgelost te worden. Ook cijfermatig ben ik goed onderlegd, waardoor ik rekening kan houden met bijvoorbeeld de voortzetting van een onderneming bij de financiële afwikkeling van een echtscheiding en/of bij alimentatieberekeningen.

Daarnaast sta ik ook cliënten bij die hun geschil met de hulp van één advocaat willen oplossen. Op die manier kan een verzoekschrift tot echtscheiding op gezamenlijk verzoek bij de rechtbank worden ingediend.

In algemene termen voelen cliënten zich door mij gesteund, vinden zij mijn werk goed en ervaren zij mij als prettig in de omgang.

Ik sta voor kwaliteit en betrokkenheid.

Rechtsgebieden particulier:

 • Personen- en Familierecht

  Neem contact op met Deborah Withaar

  Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Deborah Withaar. Wij zijn bereikbaar op 038-3032627.

  Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.