“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

vRE Advocatuur

vRE Advocatuur is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het Personen- en Familierecht en Jeugdrecht. Sophie van Renterghem-Engelen is sinds 2005 werkzaam als advocaat en heeft dan ook ruime praktijkervaring. Zij werkt met een cliëntgerichte aanpak.

Persoonlijk, Doortastend en Realistisch

De cliëntgerichte aanpak blijkt uit de drie kenmerken die centraal staan in de werkwijze van vRE Advocatuur.

Bij familiekwesties spelen emoties vaak een grote rol. Door een persoonlijke benadering wordt er ruimte geboden voor deze emoties, waarbij uiteraard de juridische en zakelijke onderwerpen van de zaak niet vergeten worden.

Verder is het van belang dat een cliënt kan vertrouwen op zijn advocaat. Bij zaken op het gebied van Personen- en Familierecht is overleg van belang, maar ook dat daadkrachtig gehandeld wordt wanneer dat nodig is. Het doortastend handelen van vRE Advocatuur zorgt ervoor dat het maximale resultaat voor de cliënt wordt behaald.

vRE Advocatuur stelt haar cliënt centraal. Belangrijk hierbij is dat de cliënt altijd goed en volledig geïnformeerd wordt. Een realistisch plan met een goede, heldere verwachting over de aanpak en mogelijke uitkomst zorgt ervoor dat de cliënt weet wat er gaande is. Samen voor het beste resultaat.

Bij vRE Advocatuur kunt u terecht zowel op basis van een toevoeging (pro deo) als op basis van een gunstig uurtarief. Verder wordt het eerste gesprek (half uur) niet in rekening gebracht, zodat uw kwestie goed in kaart gebracht kan worden.

Rechtsgebieden particulier:

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Toevoegingszaken

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands

Neem contact op met vRE Advocatuur

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor vRE Advocatuur. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze excuses, ons systeem vindt geen advocatenkantoren die aan de door jouw opgegeven eisen voldoen. Graag helpen we je alsnog verder.

Bel ons op 088-6002811 (gebruikelijke belkosten) of vul ons contactformulier in en wij bellen jou terug.