“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
Marc Backx

Marc Backx is ruim 20 jaar geleden tot advocaat beëdigd en heeft de specialisatie opleiding arbeidsrecht (VAAN) met succes afgerond. Naast arbeidsrechtzaken behandelt Marc ook zaken op het gebied van letselschade (bedrijfsongevallen), verbintenissenrecht en huurrecht. Marc heeft daarnaast een grote passie voor sport. Ook als u vragen heeft over sport en recht, zoals aansprakelijkheid bij sport- en spelsituaties of arbeidsrechtelijke aspecten in de sport, dan kunt u met Marc contact opnemen.

Bij arbeidsrechtzaken kan onder andere worden gedacht aan advies bij een arbeidsconflict, de beoordeling van een arbeidscontract, het controleren van vaststellingsovereenkomsten (zo ook de opzegtermijn, een vergoeding, het concurrentiebeding of eventuele andere bedingen), advies bij een arbeidsongeval. Indien procedures nodig zijn wordt u daarin begeleid en bijgestaan.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Marc Backx

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Marc Backx. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.