“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
mevr. S. van Donk

S. van Donk is een betrokken en bevlogen advocaat. Zij zet zich colledig in voor uw zaak en gaat buiten de gebaande paden om de optimale oplossing voor uw situatie te vinden. Na haar studie pedagogiek deed zij de studie Rechten. Voordat zij advocaat werd is ze werkzaam geweest als raadsonderzoeker en casusregisseur bij de Raad voor de Kinderbescherming.

Mevrouw van donk heeft zich als advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht en personen- en familierecht. Ze heeft brede ervaring binnen het arbeidsrecht en staat zowel werkgevers als werknemers bij. U kunt bij haar onder andere terecht voor ontslagprocedures, reorganisaties, arbeidsovereenkomsten, arbeidsongeschiktheid en het oplossen van diverse problemen op de werkvloer.

Daarnaast behandelt ze ook graag familierechtzaken. Vooral de complexe zaken pakt zij graag op zoals kinderbeschermingszaken (ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen, ontheffing en ontzetting uit het gezag), afstammingszaken (erkenning, adoptie, gerechtelijke vaststelling van het vaderschap, ontkenning van het vaderschap en vernietiging van de erkenning), omgang-, alimentatie- en gezagsgeschillen.

S. van Donk is een advocaat met een pragmatische en oplossingsgerichte instelling. Ze is goed bereikbaar voor haar klanten en houdt hen goed op de hoogte.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met S. van Donk

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat S. van Donk. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.