“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Richard Bruinier

Kantoor: Vallei Advocaten & Mediators
9,5
Klanten vertellen

1317 beoordelingen

Met ruim 18 jaar juridische ervaring is Richard met recht een ervaren advocaat en specialist binnen het personen-en familierecht en ondernemingsrecht (met name ten aanzien van ingewikkelde incassokwesties) rechtsgebieden. Mede doordat Richard is aangesloten bij specialistenverenigingen (vFAS en VIA) zorgt hij ervoor dat zijn kennis op zijn rechtsgebieden actueel is en wel met één doel: het zo optimaal mogelijk en voortvarend behartigen van de belangen van zijn cliënten. Deze cliënten bestaan uit zowel bedrijven als particulieren en ondernemers.

Richard heeft een duidelijke en directe communicatie met cliënten. Op die manier kan hij snel tot de essentie van elke zaak komen en duidelijkheid geven over de rechtspositie en de verdere (on)mogelijkheden.

Richard is tevens mediator op het gebied van personen- en familierecht. In deze rol geeft hij cliënten informatie en bijstand om gerezen geschillen in goed overleg op te lossen, waarbij de gemaakte afspraken duidelijk en volledig worden vastgesteld.

Een advocaat is in een proces wat de kok is voor een maaltijd.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Richard Bruinier

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Richard Bruinier. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.