“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Martijn Groot Kormelink

Kantoor: Vallei Advocaten & Mediators
9,5
Klanten vertellen

1342 beoordelingen

Arbeidsrecht is voor Martijn een natuurlijke omgeving. Na eerder jarenlang gewerkt te hebben bij een vakbond is hij sinds 2014 advocaat en richt hij zich op individueel en collectief arbeidsrecht. Martijn staat zakelijke klanten en particulieren bij. Door een nieuwe zaak niet alleen juridisch te analyseren maar ook de achterliggende belangen in kaart te brengen, vindt hij oplossingen via creatieve routes. Daarbij kijkt Martijn als ervaren mediator niet alleen als advocaat naar een kwestie, waardoor de angel in sommige gevallen verrassend snel gevonden wordt.
Martijn behandelt binnen het individuele arbeidsrecht zaken op het gebied van ontslag, wijziging van arbeidsvoorwaarden, loonvorderingen, schade na bedrijfsongevallen en complexe re-integraties. De zaken binnen het collectieve arbeidsrecht hebben met name betrekking op het gebied van het al dan niet toepassen van een cao, collectieve ontslagen en ondersteuning aan ondernemingsraden.

Hard op de juridische inhoud, scherp op de achterliggende belangen van de klant.

Rechtsgebieden particulier:

Neem contact op met Martijn Groot Kormelink

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Martijn Groot Kormelink. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.