“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Mijn naam is John Veerman. Ik ben als advocaat en Mfn-registermediator werkzaam bij Som Advocatuur.

Als advocaat adviseer en procedeer ik voor zowel ondernemingen als particulieren op diverse rechtsgebieden. Daarbij wijs ik mijn klanten op sterke en zwakke punten in het dossier zodat mogelijke risico’s inzichtelijk zijn en de keuze wellicht valt op het treffen van een minnelijke regeling in plaats van een procedure.

Als gecertificeerd Mfn-registermediator help ik particulieren en ondernemingen met de problemen die zij hebben inzake bijvoorbeeld echtscheiding, arbeidsconflicten, alimentatie, omgang, ontslag, reorganisaties en geldvorderingen. Met mijn jarenlange (proces)ervaring als advocaat kan ik zorgvuldig informeren zodat er weloverwogen beslissingen kunnen worden genomen.

Laat mij u helpen bij het voorkomen of oplossen van mogelijke geschillen!

Neem contact op met John Veerman

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat John Veerman. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.