“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Pimentel Advocatuur

Zeker met recht!

Een arbeidsrechtelijk geschil met een (oud)medewerker? Een vaststellingsovereenkomst zonder haken en ogen? Hulp nodig bij (dreigend) ontslag? Doet de aannemer niet wat hij heeft beloofd? Huis gekocht met verzwegen asbest of andere verborgen gebreken? Zomaar wat juridische kwesties waar we allemaal mee te maken kunnen krijgen … en die we zelf niet goed kunnen oplossen. Laat dat maar over aan Pimentel Advocatuur.

Pimentel Advocatuur is gevestigd aan de ’s-Gravelandseweg 258 in Schiedam. Of u nu ondernemer in het midden- en kleinbedrijf (mkb) bent, of particulier: bij Pimentel Advocatuur bent u aan het terechte adres. Verwacht bij ons geen wollige woorden en eindeloze procedures; wij spreken úw taal, geven snel en deskundig advies, zijn prettig praktisch en persoonlijk in onze werkwijze en houden de kosten rechtgeaard transparant.

Pimentel Advocatuur staat u bij op het gebied van onder meer:

 • arbeidsrecht (denk aan o.a. rechtsbijstand bij een ontslagprocedure of juridische hulp bij het opstellen van een vaststellings- of arbeidsovereenkomst, loonvordering);
 • huurrecht (rechtsbijstand bij o.a. het opstellen of ontbinden van huurovereenkomsten en andere huurgeschillen);
 • bouwrecht (rechtsbijstand bij o.a. geschillen tussen aannemer en opdrachtgever);
 • contractenrecht (zoals het opstellen of beëindigen van contracten en bijstaan in contractuele geschillen).

Afspraak maken – vrijblijvend eerste gesprek

Een scherpe en betrokken advocaat: da’s uw goed recht. Zo’n advocaat vindt u in de naamgever van ons kantoor, mr. Enrico Pimentel. Maak maar eens een vrijblijvende afspraak om de zaak aan hem te voor te leggen en samen de mogelijkheden te verkennen. Het eerste half uur kost u niets!

Kosten

Over kosten gesproken: Pimentel Advocatuur werkt tegen een uurtarief. Daarnaast kunnen we ook een vaste prijs overeenkomen. Kleine beurs? Dan is een aanvraag voor gefinancierde rechtsbijstand mogelijk, waarbij u een lagere eigen bijdrage betaalt. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we het uurtarief en de kosten met u door.

Diensten

 • Bereid te reizen
 • Geen kantoorkosten
 • Gratis eerste kennismakingsgesprek
 • Toevoegingszaken
 • Vaste prijs afspraak mogelijk

Gesproken talen

 • NederlandsNederlands

Neem contact op met Pimentel Advocatuur

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Pimentel Advocatuur. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

 • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

enrico pimentel
Enrico Pimentel

Advocaat Enrico Pimentel is toegankelijk, betrokken en komt snel tot de kern van de zaak. Met ruim twintig jaar ervaring is hij door de juridische

Bekijk profiel