“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Peter Drenth studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit te Leiden. In 1990 studeerde hij af in de richting Nederlands recht, civiel. In oktober 1990 is hij beëdigd bij de Rechtbank Den Haag en sinds 1996 is mr. Drenth lid van de maatschap.

Specialist in arbeidsrecht en jeugd(straf)recht

Peter Drenth is een van de medeoprichters van het kantoor Nolet Advocaten. Na ruim tien jaar werkervaring in de algemene praktijk heeft mr. Drenth zich toegelegd op het arbeidsrecht en het jeugd(straf)recht.

Hoge deskundigheid in het familierecht

Hij treedt met name op ten behoeve van minderjarige kinderen die uit huis worden geplaatst en ouders die met jeugdzorg worden geconfronteerd. Daarnaast is het jeugdstrafrecht een wezenlijk onderdeel van zijn praktijk.

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Peter Drenth

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Peter Drenth. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.