“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Albert-Jan van Steensel

Kantoor: Kortenbach van Steensel Advocaten en Belastingkundigen
9,5
Klanten vertellen

1317 beoordelingen

albert jan van steensel

Albert-Jan van Steensel is een ervaren advocaat, onder andere op het gebied van het personen- en familierecht. Binnen het personen- en familierecht richt hij zich met name op zijn werk als advocaat -scheidingsbemiddelaar. Wanneer nodig wordt er geprocedeerd. Hij treedt dan ook veelvuldig op als advocaat in (nationale én internationale) echtscheidingen, waarbij zijn fiscale kennis en ervaring een belangrijk voordeel oplevert. De rechtbank te Den Haag benoemt hem voorts regelmatig tot bijzonder curator over minderjarigen. Na een dienstverband van enige jaren als hoofd van de belastingkamer van het Gerechtshof te Den Haag, begon hij in 1996 als advocaat-belastingkundige.

Rechtsgebieden particulier:

Neem contact op met Albert-Jan van Steensel

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Albert-Jan van Steensel. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.