“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Sanne Matheij

Kantoor: Hiddes Advocatuur
9,5
Klanten vertellen

1364 beoordelingen

Mr. Sanne Matheij is als advocaat werkzaam bij Hiddes Advocatuur. Een goede communicatie met de betrokken partijen staat voor haar bij de behandeling van een zaak voorop. Zij legt zich toe op diverse zaken in een beperkt aantal rechtsgebieden.

Mr. Matheij beschikt over een sterk analytisch vermogen en een breed spectrum aan juridische kennis. Cliënten omschrijven haar als een advocaat met een doelgerichte aanpak.

Tijdens haar studie rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden heeft zij bij de Stichting Kinderen- en Jongerenrechtswinkel Nederland gewerkt. Hier heeft zij tevens bestuursfuncties bekleed. Daarnaast heeft zij praktijkervaring opgedaan als jurist bij Defence for Children. Een organisatie die opkomt voor de kinderrechten. Dit geheel in lijn met haar afstudeerrichting jeugdrecht.

De praktijk van mr. Matheij omvat het personen- en familierecht, arbeidsrecht en civiel recht. Zij staat hierin zowel particulieren, als MKB-ondernemers bij.

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Sanne Matheij

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Sanne Matheij. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.