“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

B.M.C.M. Hiddes

Kantoor: Hiddes Advocatuur
9,5
Klanten vertellen

1342 beoordelingen

“Advocaat ben ik geworden, omdat ik graag mensen bijsta tegen wie onrechtmatig gehandeld wordt. Mensen die zich niet zelfstandig door het rechtssysteem kunnen manoeuvreren. Ik ben oplossingsgericht, vind het belangrijk dat conflictsituaties worden beëindigd en waar mogelijk worden voorkomen. Hiddes Advocatuur ben ik gestart om mijn ambities te laten samenvloeien: het ondernemerschap en de rechtspraktijk. Dat ik door mijn eigen ervaring weet waar ondernemers waarde aan hechten en wat er speelt op het gebied van het MKB is hierbij een pré.”

Babette heeft haar master Civiel recht ‘met genoegen’ afgerond aan de Universiteit Leiden. Voordat zij haar eigen kantoor opstartte, is Babette jarenlang werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam, en als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in de regio Haarlem. Ook hier werkte Babette voor particulieren en voor bedrijven, waarbij zij zowel adviserende werkzaamheden verrichtte als gerechtelijke procedures voerde. Naast het runnen van haar eigen praktijk waarbij de cliënt centraal staat, is Babette aspirant-lid van de vFAS, een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht.

Neem contact op met B.M.C.M. Hiddes

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat B.M.C.M. Hiddes. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.