“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Sebastiaan Masselink

Kantoor: Brusse & Masselink
9,5
Klanten vertellen

1293 beoordelingen

Sebastiaan Masselink is advocaat/-ondernemer. Sinds 2005 is hij advocaat en sinds 2010 eigenaar van het kantoor.

Hij heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij is deskundig op het gebied van personen- en familierecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Naast zijn advocatenpraktijk is Sebastiaan tevens benoemd tot curator in diverse faillissementen.

Sebastiaan is niet alleen zakelijk gezien ondernemend, maar ook in zijn vrije tijd gaat hij vaak op pad. Hij deelt zijn vrije tijd graag met zijn vrouw en hun twee kinderen; een dochter en een zoon. Af en toe rijdt hij rally’s in de regio, gaat hij graag op wintersport en verder probeert hij zoveel mogelijk te genieten van het leven. Een goede work-life balance vindt hij heel belangrijk.

Ik vind mijzelf een ondernemende advocaat die staat voor zijn vak en meegaat met nieuwe ontwikkelingen en visies. Servicegericht, dienstverlenend dag en nacht, bevlogen maar bovenal ondernemend zijn woorden die bij mij passen. Elke zaak pak ik samen met mijn collega’s vol enthousiasme op. Wij heten je dan ook van harte welkom.

Rechtsgebieden particulier:

 • Arbeidsrecht
 • Personen- en Familierecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht

   Neem contact op met Sebastiaan Masselink

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Sebastiaan Masselink. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

   • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.