“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Margit Ansink

Kantoor: Ansink advocaat & mediator
9,5
Klanten vertellen

1317 beoordelingen

foto margit ansink

Ik ben zowel actief als advocaat en als mediator. Beide beide takken van sport oefen ik met even veel enthousiasme uit. Afhankelijk van de vraag richt ik mij actief op oplossing van het conflict via de rechter of wel in onderling overleg via een mediationproces. In alle gevallen ben ik betrokken en voortvarend. Ik combineer zakelijkheid en de menselijke maat op een vriendelijke manier en zal uw belangen altijd als uitgangspunt nemen.

Ervaring

Ik kan bogen op een jarenlange ervaring. Ik ben sinds 1993 werkzaam als advocaat en sinds 2001 als mediator. Meer weten? Neem contact op via onderstaand contactformulier of via het telefoonnummer 088-6002811 (gebruikelijke belkosten).

Neem contact op met Margit Ansink

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Margit Ansink. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.