“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Mr. I. van Troost

Kantoor: Advocatenkantoor Swaenenburght
9,5
Klanten vertellen

1297 beoordelingen

Ines van Troost is een ervaren advocaat op het gebied van familierecht, erfrecht en arbeids- en ontslagrecht.

“De grootste uitdaging is steeds weer om samen met de cliënt naar de juiste oplossing te zoeken en tot het best haalbare resultaat te komen. Daarbij is het belangrijk de cliënt vakkundig te begeleiden en op alle punten goed te informeren, bijvoorbeeld over de haalbaarheid van de zaak, de strategie en de ontwikkelingen in de zaak.”.

“Iedere zaak heeft belang bij een professionele aanpak met altijd uitstekende kennis van zaken, waarbij duidelijk en snel naar de kern van het probleem wordt gekomen. Daarbij wordt uiteraard het persoonlijke verhaal achter de kwestie nooit uit het oog te verloren”.

Ook voor mediation kunt u bij Ines van Troost terecht, zij is Mfn-mediator. U zoekt samen in een prettige informele sfeer naar de beste oplossing voor het geschil op gebied van:

  • familierecht: onder andere echtscheiding (convenant en ouderschapsplan) en andere familierechtelijke kwesties zoals alimentatie en omgang;
  • arbeids- en ontslagrecht.

Mediation kan voor u de weg naar de rechtbank, tijd en geld besparen.

Neem contact op met Mr. I. van Troost

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Mr. I. van Troost. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.