“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Marry Buijsrogge

Kantoor: Advocatenkantoor Buijsrogge
9,6
Klanten vertellen

1100 beoordelingen

marry buijsrogge

Marry Buijsrogge is een ervaren arbeid- en familierechtadvocaat. Ze staat bekend om haar gedrevenheid. Wanneer Marry Buijsrogge u bijstaat in uw zaak is ze vastbesloten om het beste resultaat te behalen. Ze houdt van gerechtigheid en streeft hier altijd naar voor haar cliënten.

Mediation

Marry Buijsrogge is naast advocaat ook mediator. Mediation kan een prettige ,manier zijn om geschillen op te lossen. Het kan u de weg naar de rechtbank besparen wat weer tijd, geld en energie bespaart. Bent u benieuwd of mediation iets voor u is? Marry Buijsrogge bespreekt het graag met u. Neem contact op om uw situatie voor te leggen en de mogelijkheden te bepalen.

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Marry Buijsrogge

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Marry Buijsrogge. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.