“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Milou van Asseldonk

Kantoor: Bouwman advocaten
9,5
Klanten vertellen

1342 beoordelingen

milou van asseldonk

Mijn naam is Milou van Asseldonk, mijn rechtenstudie heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en vanaf 2021 ben ik werkzaam als advocaat bij Bouwman Advocaten & Mediators. Ik vind het belangrijk om een cliënt duidelijk en deskundig bij te staan en ik er streef ernaar om door middel van maatwerk een praktische oplossing te vinden voor een geschil. Om tevens tot een duurzame oplossing te komen tref ik (indien mogelijk) graag een minnelijke schikking, wanneer dit onwenselijk/onmogelijk blijkt ga ik een juridische procedure zeker niet uit de weg. Het belang van de cliënt staat hierbij altijd voorop.

Gedreven en betrokken, voor het beste resultaat voor uw situatie.

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Milou van Asseldonk

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Milou van Asseldonk. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.