“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Inge van Pelt

Kantoor: Bouwman advocaten
9,5
Klanten vertellen

1296 beoordelingen

Inge bouwman advocaten

Inge van Pelt volgde haar rechtenstudie aan Tilburg University en studeerde met genoeg af op het onderwerp lesbisch ouderschap. In 2017 werd zij beëdigd tot advocaat. Inge is zeer bedreven in verschillende takken van de advocatuur, doch ligt de nadruk sterk op het personen- en familierecht met in het bijzonder (echt)scheiding, gezag, omgang, uithuisplaatsing, ondertoezichtstelling en naamswijziging. Inge bijt zich vast in een juridisch vraagstuk, maar heeft ook aandacht voor de zeer persoonlijke consequenties.

‘Het mooie aan mijn vak is dat iedere dag anders is en iedere zaak ook anders is. Ik heb duidelijkheid en deskundigheid hoog in het vaandel staan. Ik streef naar een transparante en nauwe samenwerking met cliënten, zodat samen naar het beste resultaat toegewerkt kan worden. De ene keer – als de situatie het toelaat – is dat een oplossing in der minne, de andere keer is dat een procedure. Een pragmatische insteek geniet uiteraard wel mijn voorkeur.’

Samen met cliënt toewerken naar het beste resultaat.

Neem contact op met Inge van Pelt

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Inge van Pelt. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.