“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Harm van den Boogaard

Kantoor: Bouwman advocaten
9,5
Klanten vertellen

1342 beoordelingen

harm bouwman advocaten

Als advocaat combineer ik deskundigheid met een grote mate van betrokkenheid bij uw probleem.

Mijn naam is Harm van den Boogaard. Sinds 2004 ben ik werkzaam als advocaat bij Bouwman Advocaten. In de loop der jaren heb ik een praktijk opgebouwd op het gebied van huurrecht, strafrecht, arbeidsrecht en letselschade. Dit zijn rechtsgebieden waar iedereen mee te maken kan krijgen en dus tot de verbeelding spreken. Een zo goed mogelijk resultaat bereiken voor cliënten die kampen met lastige problemen, dat is het mooiste van de advocatie. De verhouding tussen advocaat en cliënt vind ik hierin cruciaal.

Ik probeer in een geschil veelal een praktische oplossing te vinden. Indien noodzakelijk schuw ik een procedure niet. Het belang van de cliënt staat altijd voorop.

Een goede relatie tussen advocaat en cliënt is cruciaal voor het beste resultaat.

Neem contact op met Harm van den Boogaard

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Harm van den Boogaard. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.